fredag den 13. september 2013

Samfundet, når jeg er 50 år.

- Hvordan skal velfærdsstaten se ud når du er 50 år?

Ved Folketingsvalget i 2023 har Enhedslisten et flertal alene, og de styrer Danmark med hård, Kommunistisk hånd(næve). De har vedtaget en række forslag, der bidrager til et mere ligestillet samfund: Total ligeløn, lige mange mænd og kvinder på bestyrelsesposter etc. Topskatsgrænsen er blevet sænket fra 399 000 kr. til 299 000 kr. – På denne måde har man udjævnet samfundet og den forskel, der er på rig og fattig. Grundet sænkelsen af topskatsgrænsen, så betaler flere folk også topskat – Hvilket giver flere penge i statskassen – og derfor flere penge til socialt dårligt stillede folk, f.eks. folk på kontanthjælp eller dagpenge.
"De bredeste skuldre skal bære det tungeste læs."
Dagpengegrænsen skal fjernes, og skal, sammen med kontanthjælpen, gives et økonomisk boost – Så samfundet bliver endnu mere lige.

Ejendoms- og selskabsskatten skal hæves, hvilket igen giver flere penge i statskassen. Ældreplejen skal forbedres betydeligt, fordi den ældre generation har slidt og slæbt i flere årtier – Og bør derfor ’belønnes’ med en god ”sidste tilværelse”.

Forsvaret skal afskaffes helt, da vi aldrig NOGENSINDE vil komme i krig igen. (Ja, så kan vi ikke være med i NATO, men whatever) - På denne måde sparer vi mange milliarder kr., som vi kan bruge på bedre folkeskoler, gymnasier etc. (Søren)

Søren & Shakib

Ingen kommentarer:

Send en kommentar