onsdag den 9. oktober 2013

Farvel til Nasserne

Farvel til nasserne
Det skal være slut med at folk kan sidde på kontanthjælp og dagpenge, uden nogen som helst grund til at arbejde. Det skaber social arv, et dovent samfund og et samfund uden grund til at udvikle sig for at blive klogere.

Jeg ser det som et problem for vores samfund at vi har, folk der kan sidde på deres fede røv, med en kontanthjælp og system der gør, at de kun tjener 2000kr mindre end en person på mindsteløn der arbejde 38 timer om ugen, når man så også tænker på at en på kontanthjælp vil få diverse. goder betalt af staten som arbejderen ikke vil, så betaler det sig pludseligt ikke at arbejde, dette jo er dumt forkert og burde ændres. Jeg ville ønske et samfund med en væsentlig større forskel i indtjening på når man er i arbejde i forhold til når man sidde på sin fede røv, hjemme foran fjernsynet og nyder godt af statens penge.
Jeg mener ikke dette skal gøres ved at lave en højere mindsteløn. Grundet England, Tyskland og USA alle har en mindsteløn op til 30 kroner mindre end vores, derimod mener jeg at vi skal skære i kontant hjælpen. Folk skal føle at uden arbejde har man ikke så mange penge, og man derfor er nødt til at lave ændringer i sit liv til at få det hele til at fungere. På den måde vil de gøre alt for at få arbejde igen. Dette betyder at vi får flere folk til at ønske lav prestige job, som for det meste kun udlændinge synes er interessante mere. På den måde skaber vi vækst i samfundet, folk vil komme i arbejde, hvilket betyder mindre arbejdsløshed, vi vil bruge mindre penge på kontanthjælpen hvilket vil spare os mange penge og kunne være noget staten f.eks. kunne sætte ind på uddannelsessystemet for at skabe et samfund bygget på viden, hvilket vi skal bruge som ressourcekilde, når vi mister arbejdspladser til f.eks Kina osv.
Dette forslag vil også hjælpe til at fjerne social arv som begge vores kvindelige debattør Karina Pedersen og Lisbeth Zorig diskutere i deres læsebreve. For pludselig får vi nogle forældre der ønsker at deres børn skal have et bedre liv end dem, og derfor vil de presse på for at de skal yde deres bedste i skolen og i sport.
Dette vil også hjælpe staten på andre punkter. Vores sports udøvere vil arbejde hårdere og børnene med svære vilkår i hjemmet vil studere hårdere for at kunne skabe et bedre liv for dem selv.

Som sagt skaber dette forslag penge i statskassen, Elite udøvere, Elite elever og et samfund uden nasser, men derimod folk der vil arbejde for at tjene penge. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar