torsdag den 10. oktober 2013


Fang de unge!

Vi skal have gang i de arbejdsløse. De nasser på samfundet, fordi at største delen af dem sagtens kan arbejde og forsørge sig selv. Der er alt for mange af de danskere som lever af en overførelsesindkomst som bare ikke gider, fordi det ikke kan betale sig at arbejde.
Vi skal ud til de unge i underklassen, da det er dem som har brug for hjælpen. Det er de unge som skal bære samfundet videre, så derfor er det vigtigt at vise dem at de kan gøre det bedre end deres forældre. Selvom deres forældre lever af en overførselsindkomst kan de unge sagtens gå ud og få sig en uddannelse, og kæmpe sig op fra underklassen.
Vi bliver nødt til at blive bedre til at få de arbejdsløse ud i aktivering, og ikke bare dele overførselsindkomster ud til alle og enhver. Der skal være en god og gyldig grund. Nogen mener at dette skal gøres ved at sænke deres indkomster, men personligt synes jeg ikke at det er fair overfor de folk som faktisk har brug for pengene, fordi de ikke er i stand til at arbejde pga. F.eks. arbejdsskader. Andre mener at man skal have fat i lærere, pædagoger og fodboldtrænere. Men problemet er bare, at de fleste pædagoger og lærere ikke har overskuddet til at guide de unge mennesker. Desuden er det alt for ofte reglen og ikke undtagelsen, at unge mennesker ikke gider at høre på de voksnes fornuft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar