torsdag den 10. oktober 2013

Læsebrev

Samfundet giver for mange penge til ”underklassen” da de kun skal kunne bruge det til at ”overleve” i samfundet, altså betale for mad, hus osv. Vi burde bruge flere penge på at hjælpe dem der har problemer med at købe de forkerte ting fx afhængige personer som får disse penge (kontanthjælp) de skal bruge til at få dem i gang igen. Ikke at falde tilbage, til det dårlige og dovne samfund..
Vi betaler til dem der sidder derhjemme som ikke har brug for hjælp, der er mange af dem der får ”hjælp” af staten, som har uddannelse og bare ikke vil ud i verden. Leve for sine egne penge..
Imens hvor der sidder nogle som har brug for denne hjælp, som ikke kan komme ud af sine problemer. Vi skal have dem i gang igen. Hvis vi ikke får flere personer i gang igen så bliver der bare flere der får samme ide om at det er ”lettere” at leve sådan.
Men der er også alt for mange førtidspensionister der kunne arbejde, men som ikke vil.. der er så mange der sidder derhjemme, og ikke vil ud og arbejde. Dem skal vi have i gang igen, så de ikke sidder og får hjælp fra staten. Så kan vi bruge de penge på hjælp!

Der skal skæres på overførelses indkomst så de kun lige kan betale for mad og hus osv. 
Hvis de vil købe alt muligt andet til deres fritid fx cigaretter eller tøj osv. Så må de skaffe sig sin egen indkomst.
Med de penge der kan spares fra alt der her, kan bruges til hjælp for afhængige eller nogen der har alvorlige problemer så vi kan hjælpe dem ordentligt, få dem i gang igen. Med et godt liv ude af stoffer og alkohol fx

Overførsels indkomsten skal sænkes så meget, at de arbejdsløse, førtidspensionister som kan arbejde osv. Kommer ud i arbejdet, fordi de kommer til at tjene flere penge. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar