mandag den 7. oktober 2013

Sofie Schumacher



Uhyrlig uenig
Sofie Schumacher
d. 3/10/2013

Sidder netop i momentet og fryder mig. Kan sagtnes bære et smil på læben, da uenigheden med brokkehovedet Karina Pedersen har steget mig til hovedet. For hvor er det dog bare uretfærdigt, at staten gør underklassen en tjeneste; hvad ville du eller gøre? Ordret, så hjælper velfærdsstaten da netop underklassen og præcis er det dem, som har brug for støtten. Hvorfor bruge kostbar tid på at brokke sig, over en hjælp man får; nogle beder endda selv om støtten.

En mor, som hver dag sidder med tre skrigende børn på skødet og ikke kan gå på arbejde, netop fordi hun ikke har råd til at få børnene passet? Gør det hende handlingslammet? Kære Karina, du bør skamme dig. Folk som unge mødre eller de, som er tabt i samfundet, har netop ret til støtten. Det er en hjælp; hvis ikke du ønsker hjælp, så lad vær – dit valg, ikke andres.
De, som ingen hjælp ønsker, tager jo heller ikke imod den.

Mine synspunkter på, hvad pengene egentligt bruges på; ja det spekulerer jeg en del over. Har man børn, bruges pengene så på nødvendigheder som bleer, børnesko, sutteflasker osv. Eller bruges de på smøger og øl nede på den lokale? Det ville ikke undrer mig, hvis nogle af samfundets borger, som modtager overførelser, misbruger de penge de får stillet til rådighed ’til deres behov’. Klar, folk har forskellige behov.

Jeg mener klart, at man som velfærdsstat kun skal sikrer de ringeste i samfundet. Jeg tror ikke på, at der ikke sidder bare én derude et sted, og ikke får støtte, men mangler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar